Uw trap laten stofferen? Bij ons al mogelijk vanaf 280,= all-inn!

Met het stofferen van trappen hebben wij in de wijde regio Tilburg een grote faam opgebouwd. Met onze aanbieding v/a € 280,- incl. tapijt, lijm én leggen zijn wij echt super voordelig! Bovendien heeft u op dit sterke projecttapijt nog 5 jaar fabrieksgarantie. Wij gaan hierbij uit van een normale woonhuistrap met 13 treden en eventueel een draai.
Uiteraard zijn er tegen (geringe) meerprijs vele andere soorten tapijt en opties mogelijk. Wij kunnen uw trap meestal op zeer korte termijn stofferen.
Woont u verder weg? Dat is natuurlijk geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Traplopers

Bij ons is het mogelijk om een traploper te laten maken. Hierdoor is het mogelijk een traploper in elke gewenste breedte te verkrijgen en daardoor helemaal aan uw wensen aan te laten passen. Uiteraard kan deze door ons worden gestoffeerd, compleet met roedes in diverse kleuren. 

Een prijsindicatie voor een complete traploper incl. materiaal en stofferen:  € 1000,- vraag vrijblijvend een offerte aan voor een scherpe prijs op maat!

Traprenovatie met PVC

De trent van nu: uw trap gerenoveerd met PVC en edelstaal antislip profielen zodat u niet kunt uitglijden. Vraag naar de mogelijkheden.

Trap stofferen Traplopers

Trap PVC Trap PVC
Trap renoveren Trap renoveren