Vloer van pvc

De mooiste PVC vloeren vindt u bij Tapijttegelhuis Tilburg!

Al vele jaren dé betrouwbare Pvc-specialist van alle bekende merken voor brabant o.a. de regio's Tilburg, Breda, Oosterhout, Dongen, Den Bosch, Oisterwijk en altijd voor de laagtse prijs!

Uiteraard worden de vloeren vakkundig gelegd door onze pvc specialisten.

Actie !

Tijdelijk alle dryback PVC vloeren GRATIS GELEGD

 vraag naar de voorwaarden.

en...

Alle -Ridged- click Pvc,  bij zelf afhalen-zelf leggen, nu tegen absoluut laagste prijzen!! 

vraag uw prijs aan via het contactformulier of bel ons.

Contact

Waarom u zou kiezen voor een PVC vloer...

* Niet van echt te onderscheiden  * Nauwelijks onderhoud  * Slijtvast en duurzaam  * Past perfect in elk interieur of professionele ruimte  * Prima geschikt als wandbekleding  * Nauwelijks contactgeluid  * Aangenaam warmer dan laminaat, hout of steen * Perfect geschikt voor vloerverwarming

Een PVC-vloer is een sfeervolle vloer met een zeer hoge slijtvastheid die nagenoeg geen onderhoud nodig heeft! 
PVC kan moeiteloos worden toegepast in combinatie met vloerverwarming, dit met behoud van het hoogste rendement en PVC is in vele dessins leverbaar,  zoals op de foto's is te zien.

Wij leveren PVC vloeren van uitsluitend A-merken, zoals o.a. Ambiant, VT-Wonen, Vivafloors, Belakos, Montinique, Lifestyle, mFLOR in zowel dry-back (verlijmd) als click versie. 

Waarom kiezen voor een PVC vloer van Tapijttegelhuis Tilburg

Tapijttegelhuis Tilburg levert al van oudsher (zowel zakelijk als particulier) Pvc-vloeren en weet als geen ander hoe belangrijk een vloer is. Daarom is uw opdracht bij ons in goede handen en wordt deze uitsluitend uitgevoerd door onze PVC-specialisten.

U kiest uw vloer bij ons uit in een fijne ongedwongen sfeer met natuurlijk het juiste advies over welke vloer het beste bij u past. Om zeker te zijn van uw keuze kunt u altijd de stalen meenemen om deze in uw eigen omgeving en bij uw eigen meubels te beoordelen.

Ook voor de juiste onderhoudsmiddelen voor uw PVC-vloer kunt u natuurlijk bij ons terecht.

In onze showroom kunt u alle mogelijkheden zien en krijgt u heldere en eerlijke informatie over deze vloeren, maar wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis of op de zaak, uiteraard is dit ook mogelijk, bel voor een afspraak  013 - 543 69 03.

PVC-vloeren

Zijn er in vele soorten, zoals in smal strook, breed strook, extra lang, visgraat smal, visgraat breed en in verschillende tegelvormen tot wel 90 x 90 cm.

Kom langs en overtuig uzelf, onder het genot van een vers bakje koffie, van de vele mogelijkheden.

De VT-Wonen 

pvc-vloeren van Ambiant !!

 

Kom deze collectie onder het genot van een lekker bakje koffie bij ons bewonderen.

Wilt u meer informatie over PVC-vloeren of een offerte aanvragen?

Klik hier