*  Voorjaarsaanbieding  *

Koopt u bij ons een PVC vloer dan wordt deze nu tijdelijk gratis gelegd !!

vanaf 15 m2, met uitsluiting van aanbiedingen, vraag naar de voorwaarden.

Onze slijtvaste pvc vloeren altijd de laagste prijs !!

Een sfeervolle vloer die perfect past in ieder interieur met een zeer hoge slijtvastheid. Een pvc vloer is uitermate makkelijk in onderhoud en in vele varianten leverbaar.
Pvc kan moeiteloos worden toegepast in combinatie met vloerverwarming.
Door de grote diversiteit van het aantal dessins heeft u moeiteloos de mogelijkheid om een vloer van uw keuze te realiseren.
Wij leveren pvc van de bekende merken zoals o.a. Berry-Alloc, DLW, Gerflor, Belakos, LVT Pure Elegance, mFLOR, Ambiant in zowel click- als dry-back (verlijmd) uitvoering.

 

Nieuw !  Vanaf heden zijn wij dealer van Beautifloor, een machtig mooie pvc collectie bestaande uit 24 items voor een zeer interessante prijs!!  Kom langs en laat u verassen door de goede kleuren en  fantastisch mooie uitstraling!

Een mooie aanvulling op onze andere pvc kwaliteiten!

Levering pvc van Tapijttegelhuis Tilburg

Pvc is ook uitstekend toepasbaar voor bijvoorbeeld kantine- en/of sportruimtes.

Wij leveren pvc in banen van 200 cm, stroken (verlijmd) en pvc-click. Dit is een vol-pvc strook van 5 mm met een clicksysteem, waardoor eenvoudig zelf aan te brengen. Deze vloer wordt "zwevend" gelegd en heeft life-time garantie!

Uiteraard heeft Tapijttegelhuis Tilburg specialisten die uw pvc vloer vakkundig kunnen plaatsen, compleet inclusief eventueel slopen van de oude vloerbedekking, egaliseren en afkitten.

Ook voor het leveren van onderhoudsmiddelen voor uw pvc vloer kunt u bij ons terecht.

 

 

* Superstunt *

De hiernaast afgebeelde vol pvc stroken met prachtige voelbare houtstructuur in breedstrook uitvoering en top kleuren nu zo lang de voorraad strekt

€  23,95 p/m2 !!

Tapijtwinkel Tapijtwinkel actie aanbieding pvc vloer