Marmoleum / Linoleum.. de meest natuurlijke en duurzame vloerbekleding! Bij ons altijd tegen de laagste prijs!

Linoleum is een natuurlijke, warme en duurzame vloerbedekking met een groot gemak in onderhoud. Linoleum is perfect te verwerken in elk project maar ook in uw woning is dit product een rijkdom aan gemak en hygiëne. Het is vervaardigd uit lijnolie, hars, houtmeel, kalksteen, pigmenten en jute en daardoor volledig biologisch afbreekbaar. Kortom een natuurlijke, ijzersterke vloer die past bij uw wensen.

De specialisten van onze vloerenwinkel vertellen u graag meer

Tapijttegelhuis Tilburg levert linoleum (marmoleum) van de merken Forbo (waaronder de exclusieve serie Piet Boon) en  DLW Flooring. Uiteraard heeft onze vloerenwinkel specialisten die uw nieuwe linoleumvloer vakkundig plaatsen, inclusief eventueel slopen van de oude vloerbedekking, het egaliseren en het aflassen of afkitten. 

NIEUW !!   Naturecore  luxury Linoleum in houtstructuur!

Hèt nieuwe linoleum, houtsructuur,  in stroken van 120x20 cm.

Duurzaam en natuurlijk!  GEEN oplosmiddelen, weekmakers, pvc of verontreinigde stoffen zoals chloor, halogeen of zware metalen!

NATURECORE....De juiste vloer voor elke locatie zowel huishoudelijk als commercieel. Dankzij de natuurlijke uitstraling, de schoonheid, de veerkracht en het onderhoudsgemak is deze vloer uw beste keus in elke situatie.

Informeer naar de mogelijkheden van deze vloer !

 

Laminaat Tilburg